Skip to content
Close
nemkorrekt

NEMKORREKT

Gyanús, hogy választási visszaélés történt? Küldd el biztonságosan!

A magyarországi országgyűlési választásokat megfigyelő munkánkban nagy segítséget jelent, ha olvasóink felhívják a figyelmünket olyan történésekre, melyek felvetik a választási visszaélés gyanúját. Ha tudomásodra jut ilyen, akkor kérjük, oszd meg velünk! A legegyszerűbb, ha írsz egy e-mailt az erdely@atlatszo.ro címre.

Munkánkat nagyban megkönnyíted, ha a leveledben kitérsz arra, hogy pontosan mi történt, hol és mikor. Azt is írd le, hogy kik azok, akik tudnak az adott eseményről vagy témáról (jelen voltak), és esetleg őket hogyan tudjuk elérni.

Titkosított üzenetküldés

Amennyiben érzékeny témáról van szó, szeretnél névtelen maradni, vagy azt szeretnéd, hogy az
üzeneteidhez biztosan ne férjen hozzá harmadik fél, a Signal üzenetküldő alkalmazást ajánljuk. Itt a telefonszámod megadásával tudsz felhasználót készíteni. Minket ezeken a számokon lehet elérni:
+40740530070 (Sipos Zoltán)

Titkosított e-mail

Titkosított e-mailt is küldhetsz nekünk, ehhez azonban telepítened kell egy olyan PGP-titkosító alkalmazást, mint például a Mailvelope (több ilyen alkalmazás is létezik). Telepítésnél fogsz kapni egy nyilvános PGP-kulcsot. Ahhoz hogy az üzenetet elküldd, szükséged lesz a mi nyilvános kulcsunkra.

Sipos Zoltán
e-mail: sipos@atlatszo.ro
OpenPGP: EED4517C82C3FA57FDCE3EC73B025CD7D120ECB8
Fingerprint

Amint az üzenetet megkapjuk, igyekszünk azt ellenőrizni és utánajárni a témának, azonban nem ígérjük, hogy minden témáról anyagot fogunk írni.

Fontos

A fenti üzenetküldési lehetőségek biztonságosnak számítanak, mi pedig mindent megteszünk annak érdekében, hogy forrásaink kilétére ne derüljön fény, amennyiben ők ezt kérik. Azonban a titkosítás vagy a mi forrásvédelmünk önmagában nem jelent garanciát arra, hogy a küldött információkhoz vagy az üzenetküldő kilétéhez nem férnek hozzá illetéktelen személyek.

Amennyiben kérdésed van az üzenetküldés biztonságával kapcsolatban, írj nekünk az erdely@atlatszo.ro címre, és mi igyekszünk segíteni kiválasztani a legmegfelelőbb csatornát.

Átlátszó Erdély

Átlátszó

Unhack Democracy

Átló

Ez az oldal az Investigative Journalism for Europe (IJ4EU) alap támogatásával készült.

Választási bejelentő